MA - VRIJ • 08:00 / 16:30

Beunkoeler

Dient uw beunkoeler gereinigd te worden? Schakel voor deze klus CP Heat Exchanger Technologies in. Ons bedrijf is een specialist in het reinigen, onderhouden, overhalen en repareren van onder andere beunkoelers, platenwisselaars en oliekoelers. Dankzij de kennis en expertise waar onze engineers en monteurs over beschikken, kunnen zij iedere beunkoeler weer optimaal laten werken.

Regelmatig onderhoud en reiniging van uw beunkoeler voor optimale koeling

CP Heat Exchanger Technologies is gevestigd in Schiedam, een ideale locatie vlakbij de Rotterdamse haven. Wij zijn onder meer scheepsreparatiebedrijven, fabrikanten van motoren en motoronderdelen, rederijen, tuinbouwers, (petro)chemische bedrijven en installatiebedrijven van dienst. Wij kunnen uw beunkoeler weer optimaal laten werken door deze te reinigen en te onderhouden. Door de aanslag op een beunkoeler te verwijderen gaat deze weer optimaal koelen. Tevens wordt de levensduur van het apparaat verlengd. Tijdens het reinigen maken wij gebruik van chemische reinigingstechnieken. Ook testen wij de u-bundels van de beunkoeler op lekkage en voeren de benodigde reparaties uit.

Speciale coating

CP Heat Exchanger Technologies kan uw beunkoeler ook voorzien van een speciale coating die de aangroei van organismen als algen of zeepokken kan vertragen. Zo is de beunkoeler beter bestand tegen het effect van zeewater. Kan uw beunkoeler wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op, door te bellen naar +31 (0) 10 4296104.

Contact - NL
Wij beantwoorden uw (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur!
Sending

✓ EFFICIËNT

✓ OPTIMALE PERFORMANCE

✓ LANGERE LEVENSDUUR

* = verplicht veld
* = verplicht veld
error: Alert: Content is protected !!